A Workshop-ra szeretettel várom azokat a kerámiakedvelő és alkotni vágyókat, akik szeretnének részt venni egy jó hangulatú programon. Semmilyen alapismeret nem szükséges hozzá!

Következő időpont: 2019. szeptember 22. (vasárnap)

Időtartama: 11:00 – 14:00

Téma: Kerámia virágok és fűszertáblák

Egy olyan 3 órás programon vehetsz részt , ahol különböző fajta kerámia virágokat és fűszernövények mellé tűzhető táblákat készítünk csodás színekben.

Kerámiakészítés menete: A natúr agyagból megformázzuk a tárgyakat , majd díszítjük , karcoljuk. A virágokat különböző méretekben készítjük, kívánság szerint . A fűszertáblákra hengerrel, csipkével, nyomdával, levéllel nyomatokat mintázunk és felíratot nyomunk bele ( bazsalikom, citromfű, menta,oregánó,petrezselyem, stb…). Az elkészített nyers tárgyak foglalkozás után ottmaradnak a kerámiaműhelyben. Száradás, retusálás után a megszáradt kerámiák kiégetésre (zsengélésre) kerülnek, majd mázazás után másodszorra is kemencébe mennek.
A virágokra és a fűszertáblákra színes máz kerül (adott színekből lehet választani) A virágok drótszárat kapnak. A kész tárgyak kb. 2-3 hét múlva elvihetők. Erről mindenkinek értesítést küldök.

Ára: 9.800,-/ fő (Az ár tartalmazza a teljes költséget!)

Amit hozz magaddal a Wokshop-ra: egy kötény vagy olyan felső, amit nem sajnálsz, ha agyagos lesz! 🙂

Gyere és készíts szebbnél szebb kerámiákat! Így az élményen kívül egy maradandó emléket is hazavihetsz !

Szeretettel várom az érdeklődőket !

Alkotóműhely címe: 1205. Budapest, Mikszáth u. 28.

Telefonon:  Csillag Mária 06-30-665-2187

E-mailben:  csillagfenykeramia@gmail.com vagy maria.csillag.star@gmail.com